OTP (egyszer használatos jelszó)


Ügyfeleink védelme érdekében 2011 augusztustól folyamatosan vezetjük be szolgáltatásainknál az OTP (egyszer használatos jelszó) használatának lehetőségét.
Ezzel a kiegészítő védelemmel a szokásos jelszaván kívül egy külső pendrive méretű hardverrel minden bejelentkezéshez új, egyszer használható jelszót generálhat.
A one-time password szolgáltatás opcionálisan rendelhető, kiegészítő védelem. Nem szükséges megrendelnie, ha a jelenlegi jelszavas védelem elegendő biztonságot jelent Önnek.

Az OTP védelmet jelenleg a következő szolgáltatásainkkal tudja igénybe venni:
DNS adminisztrációs felület
Domain regisztrációs rendszer

Az eszközről
Az eszköz egy USB-n csatlakozó billentyűzet szimulátor. Minden jelentősebb operációs rendszeren (Windows, Linux, Mac) plug-and-play használható. Nem kell telepíteni, nem kell rendszergazda jog a használatához. Mozgó alkatrész és akkumulátor nélkül korlátlan ideig használható.
Méret: 18 x 45 x 3 mm
Súly: 2,5 gramm

Információ megrendeléshez
A szolgáltatást e-mailen tudja megrendelni. A jelszavak generálásához szükséges eszközt postán küldjük el Önnek. A generátor egyszeri díja Magyarországi címre postázva: 10.000 Ft+ÁFA
Egy generátorral az összes fent felsorolt szolgáltatásunk használható. A generátor megérkezése után egy egyszerű aktiválás után be tudja állítani, hogy mely szolgáltatással kívánja az eszközt használni. Az aktiválás után a megjelölt szolgáltatások csak egyszer használható jelszóval együtt használható.
Szervereink elérhetőségét a Hyperspin ellenőrzi